Ιωάννου Μεταξά 8

Αγ. Δημήτριος | Αθήνα

210 9758550

Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση

Δευτ - Παρ: 9:00 - 17:30

Ώρες λειτουργίας

myDATA Live

Μοιραστείτε το:

Αγαπητοί Συνεργάτες,

Η εισαγωγή των Ηλεκτρονικών Βιβλίων myDATA στην καθημερινότητα των επιχειρήσεων αποτελεί πλέον γεγονός, καθώς ήδη από το τελευταίο τρίμηνο του περασμένου έτους έχει ξεκινήσει (σταδιακά) η διαβίβαση παραστατικών στην online πλατφόρμα της ΑΑΔΕ.

Βάσει της εξέλιξης αυτής, και με σκοπό πάντοτε τη διευκόλυνση των πελατών μας κατά τη μετάβασή τους στην εποχή των Ηλεκτρονικών Βιβλίων, προχωρούμε εκ νέου στην παράταση της δωρεάν χρήσης της εξειδικευμένης λειτουργίας “myDATA Live”.

Συγκεκριμένα επεκτείνουμε έως και τις 31 Μαρτίου 2022 τη δυνατότητα δωρεάν χρήσης της λειτουργίας “myDATA Live”, η οποία είναι ήδη ενεργοποιημένη σε όλες τις εγκαταστάσεις Soft1 και Atlantis των πελατών μας με ενεργή Σύμβαση.

Περισσότερα άρθρα μας

E Invoicing

Την υπηρεσία ηλεκτρονικής τιμολόγησης της SoftOne, Πιστοποιημένου Παρόχου από την ΑΑΔΕ, επιλέγουν οι ελληνικές επιχειρήσεις για

H #plusinfo είναι όπως πάντα #mazi σας σε κάθε βήμα της ψηφιακής εποχής. Απο την απλή κατασκευή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος μέχρι την εξατομικευμένη διαφήμιση σας σε όλα τα ψηφιακά μέσα.

Σας ενδιαφέρει η ψηφιακή αναβάθμιση της επιχείρισης σας? 

Ελάτε να βρούμε #mazi τις καλύτερες costeffective λύσεις.